Muške frizure, trendovi

Blog

MODERAN JE MUŠKARAC SAVLADAO JEDNO:

A TO JE IGRANJE S FRIZUROM!

Odmakli smo se miljama daleko od dugog niza godina kada su muškarci ne kreativno lunjali okolo svi sa istim oblikom šišanja najčešće začešljani prema dolje sa hrpom sjajnog gela ili ćelavi.

NOVI TRENDOVI KAŽU:

Duža kosa na vrhu glave, razbarušene kovrče( ko ih ima), nehajno oblikovane šiške koje padaju ustranu ili do obrva dok sve sa strane i odostraga ima potpunu čistoću, urednost i složeno je po obliku glave.

Zatim gornji dio kose začešljan unatrag ili odijeljen na stranu a sa strana visoko te vrlo kratko šišano i profil također.

Kod mlađih vrlo često iscrtane crte po samoj frizuri bilo sa strane ili odostraga.

Kod malo starijih neizbježna brada kraća ili duža ovisi o imageu. Ležerne brade su prihvatljive na muškarcima s različitim stilovima odijevanja, od elegantnog poslovnjaka do neslužbenog gradskog momka i pomodnjaka- jedno je jasno brade su za svakog muškarca.

Vauuuu – izuzetno smo sretne jer muškarci imaju mogućnost biranja i stvaranja sebe u svijetu mode. Mogu pokazati svoj kreativan duh i osoban dodir. Muškarci ponovno postaju muškarci i traže mjesta gdje će im se posvetiti pažnja i vrijeme te osmisliti i predložiti moguć izgled.

Ima klijenata koji znaju što žele ali mnogi poslušaju prijedloge i prepuštaju izbor svoje nove frizure nama. Muškarci su definitivno postali veći potrošači te sve više njeguju svoj izgled, dokaz tome su i sve veći izbor preparata za muškarce koji služe za razna oblikovanje kose.

Kreme, pomade, gelovi, pasta, vosak, ulje- sve navedeno služi za različite efekte oblikovanja na kosi.

Otkrit ću vam i odgovarajuću njegu za trendi bradu. Brade se moraju prati svakodnevno idealno s malo vode i osvježavajućim balzamom za pranje brade koji joj daje vlagu. Samo redovito pošišana brada – kratka ili duga – raste podjednako i izgleda uredno. Kao i kosa, brade se svakodnevno češljaju. Češljanjem usmjeravate dlake u isti smjer i sprječavate pojavu rupica.

Za lakši prolazak kroz modu postoji kozmetička linija za bradu i brkove koja uključuje: osvježavajući balzam za pranje i njegu brade, češalj za češljanje iste, te krema, vosak ili ulje za njegu brade i brkova.

ISTINA JE – muškarci jako drže do sebe, češće se šišaju, vole poslušati svog frizera i ekspermentirati svaki put kad im se nešto predloži. Budite i vi jedan od njih, a vi dame pomozite im u ostvarenju tako da ih podržite i primijetite.

Zanimljivo je imati „novog“ muškarca kraj sebe!

Art director studia Fluid

enisa_avdic_potpis

[masterslider alias=”ms-well-47″]

Novo sa bloga

Pastelne i metalik boje

Prihvatljivo za sve generacije Čini me se da je opasno došlo do zasićenja od prirodnog izgleda kose i umjerenih nijansi. Događa se da prirodan izgled kose u klasičnim osnovnim tonovima, koliko god je tražen - toliko je običan te u isto vrijeme druga polovica modno...

read more

KOLIKO ZNATE O PRANJU KOSE

Šamponiranje kose i nanošenje regeneratora Šamponiranje kose nikako nije nevažna radnja za vašu kosu. Pranje kose možemo usporediti s njegovanjem i pranjem lica. Što ga više njegujete to je rezultat bolji – sjajna i baršunasta koža. Isto vrijedi i za kosu. Odaberite...

read more

14. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL

25. i 26. ožujka održan je 14. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL U ZAGREBU, najveća manifestacija za frizere u našoj regiji. Fantastično inspirativan, tematski vrlo bogat, izuzetno edukativan. To je manifestacija samo za frizere, u tome je njegova veličina i kvaliteta;...

read more

Hair Consulting

U moru raznoraznih novosmišljenih conzultinga u 21. stoljeću, ovaj za kosu postoji dosta dugo. Hair consulting postoji od 80-ih i prvi put se sreće kod frizera u Velikoj Britaniji. Velika Britanija je meka frizerske struke; u njoj su osim hair consultinga nastale i...

read more

Pletenice

Hit i ovoga ljeta Ima li bolje i zahvalnije frizure ljeti od pletenica?! Onima koji slijede modna zbivanja brojni časopisi i ovo ljeto preporučuju da kosu ukrase pletenicama. Spomenimo njihovu povijest dugu više od 5 000 godina... Prvi zaljubljenici u pletenice bili...

read more

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.