COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATINSKI TRETMAN za trajno ravnu i zdravu kosu

Završite borbu s Vašom kosom uz tehniku keratinskog ravnanja kose!

Mnoge žene se bore s neposlušnom, kovrčavom, suhom, tankom ili pak debelom i napuhujućom kosom. Uz puno uloženog uzaludnog truda uz razne preparate i njege pomaci su minimalni ili nikakvi i nakon razočaranja rezultat je skoro uvijek – kosa u rep.

Kvalitetno nadopunjavanje vlasi keratinom ili ravnanje kose naš je svakodnevni posao!

U našem studiju češće ravnamo kosu nego što radimo kovrče. Ravna te njegovana kosa je pojam 21. stoljeća i svakodnevna je usluga u našem salonu. Sada i kovrčave dame mogu odahnuti, uzeti češalj u ruku i počešljati svoju kosu. Nakon ravnanja mogu si priuštiti i šiške :).

Koristimo

COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATINSKI TRETMAN

Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene niti druge kemikalije. Trajanje tretmana uz pravilnu njegu kose je od tri do šest mjeseci. Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu.

Pogodan je za svaki tip kose. Prednosti keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose a rezultat je postojan.

Izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu, kosa postaje baršunasta i glatka na dodir. Kosa je jača, čvršća, deblja. Površina joj se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode. Proizvođač je kao potporu tretmanima specijalno dizajnirao posebnu liniju proizvoda za njegu kose bez sulfata.

ŽELITE SE RIJEŠITI MINIVALA

Svakako napravite ovaj tretman, praktički to je jedini način da se riješite lošeg minivala i obnovite svoju kosu.

PREPORUČAM da se keratinski tretman radi i prije i poslije ljeta, mora, sunca. Prije ljeta će te kosu dobro zaštiti od ekstremnih uvjeta.

UV ZAŠTITA u Cocochoco keratinu je izuzetno dobro razvijena.

Poslije ljeta kosu ćete obnoviti i nahraniti.

Dojmovi

Radila sam tretman keratina (brazilsko ravnanje) prije otprilike 6 mjeseci i prezadovoljna sam. Kosa mi je bila nakon svakog pranja ravna ( inače mi je prirodno valovita ) i sjajna kao da sam je fenirala. I tako je bilo pet mjeseci ( iako je bilo rečeno da će mi se tretman trajati do tri mjeseca). Sada nakon 6 mjeseci kosa mi je valovita ali onako lijepo zaglađeno, ne leti ko prije. Sve u svemu prezadovoljna sam i svakako bi preporučila svakome.

Dora M.

Bila sam u mnogim salonima na raznim keratinima, brazilskim, njegama no jedino sam kod vas u Fluidu dobila sve u jednom tretmanu za malo novaca. Ravnu iz njegovanu kosu sa sjajem. Obradim ju u dva poteza četkom, živjelo brazilsko! Hvala vam, posebno Enisi koja mi je to predložila!

Sibila T.

Cijena

Saznajte cijenu ravnanja kose –
ukrotite neposlušnu kosu

Kontakt

Uz brazilsko ravnanje do savršene frizure i izgleda.
Posjetite nas i uvjerite se :)

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.