Šminkanje

Našminkajte se uz pomoć profesionalnog vizažista

Prepustite uljepšavanje profesionalcima i isprobajte profesionalnu i dugotrajnu šminku.

Vizažist je tu da istakne Vaše prednosti

Nakon savršene frizure zaokružite cjelinu uz šminkanje profesionalnog vizažista koji je specijaliziran da postigne efekt koji nikada ne biste mogli postići sami. Vizažist je tu da vidi sve nedostatke, sakrije ih te istakne Vaše prednosti.

Zašto se mučiti kod kuće kada jednostavno možete angažirati šminkericu i isprobati sve prednosti vrhunske, efektne i dugotrajne šminke za bilo koju prigodu.

Šminka je odlična dekoracija. Najvažnije je da vaš make-up bude dugotrajan a ujedno lagan, jasan, prozračan ili osebujan, snažan, dramatičan, poseban.

Nemojte „zapeti“ u prošlosti i koristiti istu šminku koja Vam je najbolje pristajala prije nekoliko godina. Lice se mijenja kroz godine, a Vi, sukladno tome, morate prilagođavati način šminkanja i birati one proizvode i tehnike, koje u ovom trenutku Vašem licu najbolje odgovaraju i trebaju da izgled bude vauuuu..

Pitate se koliko traje šminka na licu, naš konačni odgovor – dok ju ne skinete!

Naši stručni vizažisti za Vas vrše usluge:

  • dnevnelagane (brzinske) šminke – nije ni teška ni jaka, a sigurna je za ugodan prolaz kroz radni dan, prezentaciju ili nešto važno što predstavlja Vas
  • večernje šminke – ovisi o prilici u kojoj se nalazite ali svakako treba biti naglašenija.  Može biti jača, slabija, šarenija… po dogovoru
  • vjenčane šminke – šminka od velike važnosti detalja, ujedno i fotografska šminka koja mora biti savršena – ništa ispod savršenstva ne priznajemo!
  • stavljanje podloge 
  • stavljanje trepavica – u komadu ili parcijalnih, sve sa ciljem da Vaše oko izgleda profinjenije i veće, otvorenije

Dojmovi

Obzirom da nisam išla često, tj. uopće na šminkanja u salone, bojala sam se svačega. Da će podloga biti preteška kao da imam fasadu, da ću izgledati starije, da će se šminka upiti da će me lice češkati. Koma! Međutim svi ti silni strahovi ni jedan nije bio ostvaren. Već sve suprotno.

Lice prelijepo, šminka izdašna, laka, sjajna i fakat postojana!

Suzana M.

Šminka i frizura za moju svečanu prigodu – savršeno napravljeno, usklađeno, pogođeno.

Još uz sve to šminka nije nestala. Držala je dok ju nisam oprala sa lica a frizura je držala i za reprizu. Cure hvala, vidimo se opet!                      

Marijana Š.

Cijena

Saznajte kako do savršenog make–upa
i cijene usluga naših vizažista

Kontakt

Posjetite naš salon
ili naručite našu uslugu za Vašu svečanost.

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.