Hair Consulting / Besplatne konsultacije

Želim da znate da ćemo dati sve od sebe da vas uljepšamo i izvučemo najbolje i najviše od vaše kose,iz njene gustoće, dužine, kvalitete, boje… i naravno oblika lica.

Znamo sa kosom jer ju volimo, a uvijek iznova istinski uživamo u “Otkrivanju vašeg novog lica“ te vaših novih dimenzija. Na besplatnim konzultacijama iskreno i realno predstavit ćemo vam i objasniti sve što bi mogli napraviti s vašom kosom, koji oblik friza odabrati, kako to spojiti s oblikom vašeg lica, bojom kože… što kosi nedostaje da bude ljepša, da lakše s njom upravljate na dnevnoj bazi itd.

Mogućnosti i opcija ima mnogo za napredak kod svakog uz vaše povjerenje te našu stručnost i kreativnost USPJEH JE ZAGARANTIRAN!!

DOBRO NAM DOŠLI
Najavite se na 01 3735 433 ili online.
Odvoji 15 min za sebe i novi look!

Što je hair consulting!?

U moru razno raznih novo smišljenih konzaltinga u 21. stoljeću ovaj za kosu postoji puno duže. Hair consulting postoji od 80-tih i prvi put se sreće kod frizera u Velikoj Britaniji. Velika Britanija je Meka frizerske struke, u njoj su osim hair consultinga nastale i mnoge druge važne inovacije vezane za kosu.

Odlazak kod frizera treba biti tretman ili proces kroz koji će svaka osoba bez obzira je li muškarac ili žena doživjeti preobrazbu u smislu da će poboljšati svoj cjelokupni izgled. Boju tena, oblika glave te teksturu i boju kose. Uz sve navedeno naravno moramo dobiti i moderan stilski izričaj te izgledati barem par godina mlađe.

Kao što vidite – vrlo zahtjevno, no pravi frizer-stilist to može i mora napraviti.

U šali znam reći: frizeri su najjeftiniji Bagatin, za par sto kuna pomlade osobu za bar pet godina.

U tu svrhu prije samog tretmana i ulaska u bilo kakav proces rada, moramo napraviti – hair consulting – konzultacije s klijentom.

Pogledati ga u miru u ogledalo, razmotriti oblik njegova lica, visinu i težinu te stil koji voli. Zatim dijagnosticirati stanje kose, debljinu dlake, popričati s klijentom o njegovim željama i potrebama te nakon toga zaključiti koje su mogućnosti. Profesionalan frizer-stilist će iznijeti iz trenutne situacije prijedloge, mogućnosti te svakako mnoštvo savjeta u kojem smjeru bi bilo najbolje krenuti.

Jer mi smo doktori kose!

Uz takve doktore, rezultati sigurno neće izostati kao što su mladenački izgled. Takav mladenački stav ćete duže njegovati uz profi stiliste, a sve ostalo će automatski, kad se sami sebi sviđate ići puno puno lakše.

OTKRIJTE SVOJE PRAVO LICE!
– Fluid tim

Rezervirajte termin

Spremni ste za hair consulting s Fluid timom?
Rezervirajte svoj termin odmah!

O nama

Svaka od naših djelatnica je posebna i
njihova razina pružanja frizerske usluge!

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.