Uređivanje muških brada

Muškarci ponovno postaju muškarci

i traže salone gdje će im se posvetiti pažnja, vrijeme te osmisliti i predložiti mogućnosti njihova novog izgleda. Otkrijmo zajedno Vaše novo lice!

Brade, bradice

Trend gotovo da ne bi postojao da se ne radi o muškarcima mlađe generacije koji su objeručke prihvatili ono što su nosili njihovi djedovi. Možemo slobodno reći kako su dlake na licu, kojih su se muškarci uporno rješavali, ponovno postale hit i jedan od ukrasa muškarčeva lica.

Naime, brada i brkovi nekada su bili simbol moći. U srednjem je vijeku muškarac s bradom bio simbol mudrosti. Znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Naime, istraživanje je pokazalo kako žene u kriznim situacijama imaju više povjerenja u bradate i brkate muškarce. Znanstvenici taj fenomen povezuju s mudrošću i zrelošću koje simboliziraju dlake na licu.

Naši mali trikovi kako ćemo oblikovati bradu uz oblik vašeg lica

Najprije moramo procijeniti kakvog je oblika Vaše lice pošto, uzimajući u obzir oblik lica, oblikujemo izgled brade kako bi ona ublažila nedostatke i istaknula adute. Nema puno profesionalaca frizera koji su prepoznali ovaj trend i na vrijeme se educirali. Trend se sve više razbuktava (još od 2012.) i širi se ulicama našeg grada.

Otkrili smo da imate: kvadratni, duguljasti, okrugli, trokutasti ili dijamantni oblik lica

Kvadratni oblik

Takva lica najčešće imaju istaknutu vilicu koja je jednake širine kao i čelo. Trebate težiti obliku brade koji će vaše lice učiniti okruglijim i vizualno zaobliti četvrtastu i jako izraženu vilicu.

Duguljasti oblik lica

Brada u ovom slučaju služi kao pomagalo koje će vizualno skratiti lice i dati privid ovalnog oblika. Jedna od poznatih osoba koja se ističe dobrom bradom i duguljastim licem je Tom Ford koji sa svojom trodnevnom bradom izgleda fantastično.

Dijamantni oblik lica

možete smekšati bradom – zalisci neka budu dugi, ali slabo vidljivi.

Okruglo lice

Muškarci s okruglim licem trebaju izbjegavati naglašene zaliske, a bradu moraju smanjiti i pomno stilizirati. Tanke brade izvlače najbolje iz okruglog lica, a kao osobu u koju se trebate ugledati izdvajam Kanyea Westa.

Trokutasti oblik lica

Muškarci s ovakvim oblikom lica imaju naglašenu bradu, a usko čelo. Idealna brada za takav oblik lica je neuredna i pomalo razbarušena, jer će dati obliju dimenziju bradi, širinu i razbiti “usko”!

Cijena

Saznajte cijene uređenja brade!

Kontakt

Imate pitanje?

Newsletter

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.