Uređivanje muških brada

Muškarci ponovno postaju muškarci

i traže salone gdje će im se posvetiti pažnja, vrijeme te osmisliti i predložiti mogućnosti njihova novog izgleda. Otkrijmo zajedno Vaše novo lice!

Brade, bradice

Trend gotovo da ne bi postojao da se ne radi o muškarcima mlađe generacije koji su objeručke prihvatili ono što su nosili njihovi djedovi. Možemo slobodno reći kako su dlake na licu, kojih su se muškarci uporno rješavali, ponovno postale hit i jedan od ukrasa muškarčeva lica.

Naime, brada i brkovi nekada su bili simbol moći. U srednjem je vijeku muškarac s bradom bio simbol mudrosti. Znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Naime, istraživanje je pokazalo kako žene u kriznim situacijama imaju više povjerenja u bradate i brkate muškarce. Znanstvenici taj fenomen povezuju s mudrošću i zrelošću koje simboliziraju dlake na licu.

Naši mali trikovi kako ćemo oblikovati bradu uz oblik vašeg lica

Najprije moramo procijeniti kakvog je oblika Vaše lice pošto, uzimajući u obzir oblik lica, oblikujemo izgled brade kako bi ona ublažila nedostatke i istaknula adute. Nema puno profesionalaca frizera koji su prepoznali ovaj trend i na vrijeme se educirali. Trend se sve više razbuktava (još od 2012.) i širi se ulicama našeg grada.

Otkrili smo da imate: kvadratni, duguljasti, okrugli, trokutasti ili dijamantni oblik lica

Kvadratni oblik

Takva lica najčešće imaju istaknutu vilicu koja je jednake širine kao i čelo. Trebate težiti obliku brade koji će vaše lice učiniti okruglijim i vizualno zaobliti četvrtastu i jako izraženu vilicu.

Duguljasti oblik lica

Brada u ovom slučaju služi kao pomagalo koje će vizualno skratiti lice i dati privid ovalnog oblika. Jedna od poznatih osoba koja se ističe dobrom bradom i duguljastim licem je Tom Ford koji sa svojom trodnevnom bradom izgleda fantastično.

Dijamantni oblik lica

možete smekšati bradom – zalisci neka budu dugi, ali slabo vidljivi.

Okruglo lice

Muškarci s okruglim licem trebaju izbjegavati naglašene zaliske, a bradu moraju smanjiti i pomno stilizirati. Tanke brade izvlače najbolje iz okruglog lica, a kao osobu u koju se trebate ugledati izdvajam Kanyea Westa.

Trokutasti oblik lica

Muškarci s ovakvim oblikom lica imaju naglašenu bradu, a usko čelo. Idealna brada za takav oblik lica je neuredna i pomalo razbarušena, jer će dati obliju dimenziju bradi, širinu i razbiti “usko”!

Cijena

Saznajte cijene uređenja brade!

Kontakt

Imate pitanje?

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.