Pastelne i metalik boje

Blog

Prihvatljivo za sve generacije

Čini me se da je opasno došlo do zasićenja od prirodnog izgleda kose i umjerenih nijansi. Događa se da prirodan izgled kose u klasičnim osnovnim tonovima, koliko god je tražen – toliko je običan te u isto vrijeme druga polovica modno osviještene ekipe (koja nije u malom broju) traži PASTELNE I METALIK NIJANSE.

Obavezno moram naglasiti da mnogi imaju averziju od boja koje nisu u prirodnim tonovima zato što pred očima imaju fanky color, a to su kričave, kričave nijanse koje se prodaju po dućanima kozmetike, koje su se dosada jedino koristile i nakon dva dana već isprale.

Ja ovdje i sada upravo takve boje preskačem i kažem – ni meni nisu bile drage. No sad otkako sam upoznala metalik i pastelne tonove i sama rado nosim – iako mi je 45 god. Jednostavno su prihvatljive i nosive za sve generacije.

Boje dugotrajnije od drugih

Tekstilna modna revolucija koja je stvorila bezbroj prekrasnih puderastih tkanina diktira i frizerskoj industriji isto.

Veseli nas to jer posjedujemo pastelne (puderaste) trajne boje koje ostaju dugotrajnije na kosi od bilo kojih (takvih sličnih) boja do sad, hrane kosu i njeguju je, nakon izbjeljivanja jer su pune keratina i dostupne su u 12 različitih nijansi od rose gold, pink blond, peach do lilac.

Predivno, umjetnost na kosi.

Metalik nijanse su druga priča. Obilježja ledenog doba i pomicanje granica u svakom smislu. Opet, izuzetno vezane uz hladne tkanine sivo, crno, bijelo te čiste hladne linije.

Dugotrajnije znači od 4 do 8 pranja ovisi o vrsti kose i njenoj unutrašnjosti. Ako perete kosu jednom tjedno, to je mjesec do dva. Za dugoročan nepromijenjen izgled te iste boje- postoje regeneratori u boji koji se nanose nakon šamponiranja i vraćaju eventualni izgubljeni pigment. Koristi se svaki drugi put. Kad se pigment totalno uvuče u unutrašnjost vlasi tada imate željenu boju i do dva mjeseca. Što je veliki uspjeh za ove tonove!!

No uvijek moramo naglasiti da je kosa živo biće i da je svaka drugačija te da postoje i izuzetci!!

Dostupne su u 12 nijansi od metalic intense ash, blue ash i ash marine. Prekrasno popunjavaju vašu izbijeljenu kosu pigmentima trajne boje i keratinom te dugotrajnije ostaju na kosi od bilo kojih (takvih sličnih) boja dosad.

Izuzetno vrijeme za promjene je sada, novosti i ideje se najbolje prihvaćaju sada.

Jer uz izuzetnu boju kose život postaje izuzetan, probajte!

pastelne-i-metalik-boje

Novo sa bloga

KOLIKO ZNATE O PRANJU KOSE

Šamponiranje kose i nanošenje regeneratora Šamponiranje kose nikako nije nevažna radnja za vašu kosu. Pranje kose možemo usporediti s njegovanjem i pranjem lica. Što ga više njegujete to je rezultat bolji – sjajna i baršunasta koža. Isto vrijedi i za kosu. Odaberite...

read more

14. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL

25. i 26. ožujka održan je 14. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL U ZAGREBU, najveća manifestacija za frizere u našoj regiji. Fantastično inspirativan, tematski vrlo bogat, izuzetno edukativan. To je manifestacija samo za frizere, u tome je njegova veličina i kvaliteta;...

read more

Hair Consulting

U moru raznoraznih novosmišljenih conzultinga u 21. stoljeću, ovaj za kosu postoji dosta dugo. Hair consulting postoji od 80-ih i prvi put se sreće kod frizera u Velikoj Britaniji. Velika Britanija je meka frizerske struke; u njoj su osim hair consultinga nastale i...

read more

Pletenice

Hit i ovoga ljeta Ima li bolje i zahvalnije frizure ljeti od pletenica?! Onima koji slijede modna zbivanja brojni časopisi i ovo ljeto preporučuju da kosu ukrase pletenicama. Spomenimo njihovu povijest dugu više od 5 000 godina... Prvi zaljubljenici u pletenice bili...

read more

REZERVIRAJ TERMIN ON LINE

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.